Wie zijn wij?

Ik ben Othman van Deutekom 40 jaar oud en vader van 3 kinderen (Mike 16, Lennox 9 & Cataleya 4). Inmiddels woon ik alweer 16 jaar in Nootdorp en ben getrouwd met Ingrid. Mijn middelste zoon Lennox voetbalt bij s.v. RKDEO, waar ik sinds 2 jaar de Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) onderbouw ben en vanaf dit seizoen de Hoofd Opleidingen voor de gehele vereniging ben. Voetbal is mijn passie, maar vooral het plezier bij de kinderen zien op en langs de sportvelden. Zo kwam ik enige tijd geleden in gesprek met Gladys en Kirsten en deelde met hun mijn passie voor sporten voor jonge kinderen, iets wat ik zelf altijd leuk vindt om te zien. Daarin zocht ik als HJO van s.v. RKDEO eigenlijk een samenwerking tussen Nootjebal en de club, iets waar we zelf al snel tot de conclusie kwamen dat het goed is om dat gescheiden te blijven houden. Enkele weken na het gesprek, werd ik ge-contact door Gladys om toch nog eens rond de tafel te gaan zitten omdat ze mijn passie zo prettig vonden om eens te kijken of we een samenwerking aan konden gaan, maar dan tussen Nootjebal en mijzelf en eigenlijk waren we na 1 gesprek er al over uit om partner te worden van Nootjebal, iets waarbij een droom voor mij uitkomt. Graag wil ik samen met de meiden de ingeslagen weg vervolgen, maar als jullie in het nieuwe blok dus een vreemd gezicht zien, dan ben ik dat. Ik hoop alle kids en ouders zo snel mogelijk persoonlijk te ontmoeten en op vele leuke en sportieve jaren.
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag uw vragen.

Oprichters?

 

Nootjebal is ontstaan uit het idee om kinderen op jonge leeftijd plezier te laten beleven aan voetbal(spelen). Wij, Kirsten Kok & Gladys Simonis, weten als geen ander hoeveel plezier je kan beleven aan deze mooie sport. Jarenlang hebben wij deze sport mogen beoefenen op de velden van RCL en s.v. RKDEO. En nu vonden wij het tijd worden om onze passie voor voetbal met de jongste generatie, die zich nog niet mag aanmelden bij een (voetbal)vereniging, te delen. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan op zaterdagochtend met uw zoon of dochter samen bewegen, voetballen en plezier maken!

Met onze ruime ervaring als docent in het onderwijs en de diverse ervaringen als trainsters, zijn wij uiterst goed voorbereid op de Nootjebal lessen. We zijn ons bewust van het ontwikkelingsstadium van de kinderen en zorgen dat onze lessen daarop aansluiten en voortbouwen.