Nootjebal
Voetbal voor de allerkleinsten!

Jarig en gek op sporten? Vier dan je kinderfeestje met Nootjebal!

Samen kiezen we een mooie locatie voor je feestje en als kers op de taart doen we op jouw verjaardag alleen maar spelletjes die jij leuk vindt! Ben jij ook zo gek op gymmen en voetballen als wij? En krijg je geen genoeg van voetbal, het chaosdoelenspel, ringhockey, apenkooien, verstoppertje in het donker of trefbal? Laat het ons weten en samen zorgen we er voor om jouw feestje echt een feestje te laten zijn. 

Je hebt al een 3 uur durend kinderfeestje voor €150,- (ex. btw)

Wat andere over ons zeggen!

Britta O.
19-11-18 11:46:10
Op zaterdagmiddag vierde ik mijn verjaardagsfeestje in de gymzaal. Omdat papa en mama 15 meiden en een kleine broertje wat veel vonden hebben we juf Kirsten gevraagd om te komen helpen. Gelukkig wilde ze dat wel!!
We zijn begonnen met het chaos doelen spel, dan ben je samen met een vriendinnetje een team en moet je gekleurde ballen gooien of trappen naar de matten van de teams aan de andere kant van de zaal. Daarna deden we rode loper trefbal en een heel leuk (en lekker ;-) snoepjes spel.
Het laatste spel was 10 tellen in de rimboe en dat deden we in het donker!! Superspannend natuurlijk! Ik vind juf Kirsten heel lief en ze kan heel goed gymles geven.
Rosa S.
19-11-18 11:45:46
Kirsten heeft het hele sportieve deel van het feestje op zich genomen, dat was echt geweldig! Mooi om te zien hoe goed ze de kinderen weet te motiveren en enthousiasmeren. Zo kon ik lekker meekijken, foto’s maken en eten en drinken verzorgen.